Over Serff Webdevelopment

Onze visie

Serff Webdevelopment bestaat uit een klein team van webdevelopers met ruime kennis en ervaring in verschillende frameworks en programmeertalen. Vanwege ons uitgebreide netwerk met verschillende expertises zijn wij in staat om vrijwel elk project van A tot Z te verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in webdevelopment van hoge kwaliteit. 

Onze motto is ook: "Kwaliteit boven kwantiteit"

Wij vinden dat een website, applicatie of software er niet alleen mooi uit moet zien, maar ook gebruiksvriendelijk en zo eenvoudig mogelijk moet zijn. Daarom bouwen wij websites in bewezen en betrouwbare systemen als:  Laravel, WordPress, jQuery, VueJs, Bootstrap.


Bedrijfsprofiel

Ons team staat voor u klaar als een betrouwbare partner die over alle IT-aspecten met u meedenkt. Eenvoud en authenticiteit, dat is waar we voor staan. Wij werken niet graag met drempels en onderscheiden ons met een serviceniveau dat past bij iedere onderneming. 
Daarbij geloven wij niet in het aannemen van een project of opdracht, maar in het aangaan van een samenwerking met de opdrachtgever. 

Dus heb je een uitdaging? Neem gerust Contact met ons op.

Onze kernwaarden

We zijn betrokken

We hebben graag inzicht in de wensen, doelstellingen en de motieven van onze klanten. Daarom begint onze betrokkenheid bij het luisteren naar... We zijn altijd bereikbaar voor uw vragen en we zijn proactief in het aanreiken van antwoorden en oplossingen. Een advies is altijd oprecht en eerlijk. Over onze loyaliteit bestaat geen enkele twijfel. 

We doen wat we zeggen

Grote verhalen zijn aan ons niet besteed. We zijn duidelijk in wat we doen en kunnen. Wat we doen, dat doen we goed; en wat we niet kunnen, dat vertellen we eerlijk. We zijn verantwoordelijk voor onze producten en adviezen. Daar mag iedereen ons op aanspreken.  

 Passie en ontwikkeling

De passie en het plezier dat wij beleven aan ons werk komt voort uit de snel veranderende en groeiende wereld van de IT. De uitdagingen en mogelijkheden die het met zich meebrengt houden ons scherp. Serff Webdevelopment blijft alert en op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Wij blijven leren! Zo onderhouden wij ons netwerk en deskundigheid zodat wij onze klanten goed van dienst kunnen zijn. 

Werkzaam in heel Nederland en daar buiten!

Wij zijn in heel Nederland werkzaam. Zo hebben wij al mooie projecten kunnen verwezenlijken voor onze klanten in Utrecht, gemeente Lopik, IJsselstein, Nieuwegein, Oudewater, Schoonhoven en Amsterdam.

Maar ook buiten Nederland hebben wij mooie projecten geleverd. Zo hebben wij WordPress websites ontwikkelt voor onze klanten in Marokko, Madagascar en Engeland.

Wij kennen letterlijk geen grenzen en zijn in heel Nederland en daarbuiten werkzaam!  

Gaat u voor kwaliteit?

Contact informatie

Serff Webdevelopment
Benedeneind NZ 342
3405 CB Benschop 
 

+31(0)6 12 39 21 52
info@serff.nl   

KvK: 51584263
BTW: NL175884730B01 
 

Serff Webdevelopment   

Algemene informatie