Reviews

W. de Leeuw
Eigenaar Kinder confetti

"Kunnen jouw wensen goed omzetten naar werkelijkheid. Luisteren goed, denken mee en hebben geduld. Goede service. Ik ben al jaren een trouwe klant."

A. van den Akker
Mede eigenaar Avasto / Manager

"Van begins af aan hadden wij gelijk een goede "klik" met Serff Webdevelopment. Zij begrijpen wat je wilt en ontwikkelen dat wat jij voor ogen hebt. Zelfs een digibeet, zoals ik, kan goed omgaan met de gemaakte software van Serff Webdevelopment." 

P. Meutzner
Founder & Co-owner Trengo

"Serff Webdevelopment is betrouwbaar, levert correct werk en weten waarover ze het hebben. Ze zijn klantvriendelijk en kunnen perfect de wensen vertalen in een systeem." 

S. Jolly
Manager Explora Watersports

"Dankzij Serff Webdevelopment is onze website sneller, gebruiksvriendelijker en hoog vermeld in google. Bedankt voor de goede service! "

P. Verwoerd
Interaction designer / Developer

"Het is fantastisch hoe Serff denkt in oplossingen in plaats van beperkingen. En oplossingen zijn er altijd weer, dankzij de uitgebreide kennis is niets onmogelijk. Steeds weer komen ze met een gebruiksvriendelijke oplossing met overzichtelijk geschreven code. " 

K. van Riemsdijk
QQEEZZ

"Wij hebben heel plezierig samengewerkt met Serff Webdevelopment! Deadlines worden strak bewaakt en behaald. De vastberadenheid waarmee naar technische oplossingen wordt gezocht en wordt meegedacht is fantastisch. Een uitstekende partij!"

Contact informatie 

Serff Webdevelopment

Benedeneind NZ 342
3405 CB Benschop 

+31(0)6 12 39 21 52
info@serff.nl 

KvK: 51584263
BTW: NL175884730B01 

Algemene informatie