SEO service module

Wil je dat jouw website beter gevonden wordt?

Er zijn miljoenen websites online te vinden in Google. In jouw branche alleen al zullen dit er zeker duizenden zijn! Hoe zorg je er nou voor dat jouw website bovenaan in Google wordt geplaatst? En wat als je eenmaal op de eerste pagina van Google gevonden wordt, hoe zorg je er dan voor dat je daar ook blijft?

Er zijn honderden mogelijkheden om je website te optimaliseren voor zoekmachines. Jammer genoeg is er geen winnende kant-en-klare formule. Wel zijn er een aantal basics die goed moeten staan en daarnaast een aantal best practices die je kunt toepassen. Door steeds verder aan de optimalisatie knop te draaien, komt jouw website steeds een beetje hoger in Google. Met de SEO service module van Serff Webdevelopment zul je deze stijgende lijn zien.

Om te beginnen is het belangrijk te weten in welke staat je website zich bevindt. Wat is de huidige positionering in Google? Hoeveel organische verkeer bereikt je website nu? En is je website wel snel genoeg? Als je hier nog geen antwoordt op hebt en wil je weten hoe je site er op dit moment voor staat? Doe dan onze gratis SEO website scan. Op basis van dit onderzoek weet je in welke staat je website zich verkeert en welke aanpassingen je in ieder geval kunt doen om je website te optimaliseren.

Doe hier de gratis SEO website scan en bekijk de status van je website

Bij misbruik behouden wij ons het recht af te zien van levering van deze gratis dienstverlening.  

Wat is de gratis SEO scan? 

  • Binnen 5 werkdagen ontvang je onze gratis SEO rapport met de status van je website
  • Uitleg en tips over de onderwerpen
  • Geen verplichtingen 

SEO service module

Met de SEO service module van Serff Webdevelopment zul je een stijgende lijn zien in de ranking van je website in de zoekmachines. Deze service wordt je aangeboden in een abonnementsvorm en is geschikt voor ondernemers in het MKB en als ZZP. 

Om een indruk te geven hoe wij te werk gaan en hoe wij dit voor je gaan realiseren hebben we hieronder in het kort onze SEO strategie beschreven. Hier zie je stapsgewijs hoe wij voor je aan de slag gaan. 


Website analyse

Allereerst wordt je website getest op alle SEO punten. De resultaten zullen aangeven in welke staat je website zich verkeert. 

Opdracht bespreking

Samen bespreken wij de staat van je website door. Ook gaan wij samen jouw wensen en doelen voor je website doornemen.  

Keyword research

We zullen een zoekterm onderzoek doen om zo te bepalen waar je kansen liggen in Google. 

Website optimalisatie

Op basis van het zoekterm onderzoek zullen we jouw website of landingspagina's inrichten op deze zoektermen. 

Link buildings

Door het plaatsen van externe vermeldingen naar jouw website te maken zal de autoriteit verhogen. 

SEO Rapportage

We houden je graag op de hoogte van de vorderingen en behaalde resultaten. Per kwartaal ontvang je van ons dan ook een rapportage.

Uitbesteden of zelf doen?

Je kunt ook zelf aan de slag gaan met zoekmachine optimalisatie (SEO). Er zijn veel sites die informatie over dit onderwerp geven en ook hoe je het moet aanpakken. Daarnaast kun je ook een SEO-training volgen zodat je de basis kennis van SEO beheerst en deze meteen kunt toepassen op je eigen website. 

Maar let op! SEO oftewel zoekmachine optimalisatie is een tijdrovende bezigheid. Niet alleen met betrekking tot de werkzaamheden op je site, maar ook je kennis moet up-to-date blijven. Een goed tekst is slechts een onderdeel van SEO, ook de techniek en snelheid zijn belangrijk om een goede ranking te halen bij de zoekmachines.

Het is daarom verstandig dat je als ondernemer in MKB of ZZP dit soort werkzaamheden uitbesteedt. Zo houd je focus op je business. Ieder zijn vak toch?


Ga je liever zelf aan de slag? 

Dan kunnen wij je wellicht helpen met de start van je SEO optimalisatie voor jouw website door middel van onze SEO strategie plan! Dit is een uitgebreid document met concrete adviezen, uitleg van de verbeterpunten, zoekwoorden overzicht en de technische verbeterpunten met uitleg. 

Dit uitgebreid document wordt voor jou opgesteld nadat er een grondige analyse van jouw website heeft plaats gevonden. Het document zullen wij samen met jou doornemen. Op deze manier kun je direct starten met je SEO optimalisatie van jouw website. De SEO strategie plan is duidelijk, begrijpbaar en effectief!

Wat zijn de voordelen van zoekmachine optimalisatie (SEO)


Meer klanten

Met zoekmachine optimalisatie bereikt u meer klanten welke op zoek zijn naar uw producten en/of diensten. 

Makkelijk vindbaar

Door zoekmachine optimalisatie bent u makkelijker vindbaar voor uw klanten. Dit kan landelijk, regionaal of lokaal zijn. 

Geen klikprijzen

Bij zoekmachine optimalisatie betaald u geen klikprijzen voor uw bezoekers.

Meer omzet

Doordat u meer bezoekers naar uw website trekt zullen uw klanten toenemen. Hierdoor zal uw omzet ook groeien. 

Meer zichtbaarheid

U wordt vaker gezien op het internet, ook wanneer men niet op uw resultaat klikt.

Organisch resultaat

Door het inzetten van zoekmachine optimalisatie wordt u in de organische resultaten van Google gevonden. 

De kosten? Bekijk ze hier!

SEO Service Module

Bij afname van een jaarabonnement krijg je 10% korting en in  combinatie met de onderhoudspakketten Standard of Premium wordt er ook een korting gegeven. Neem hiervoor contact met ons op. 


Wil je liever een abonnement op maat? Ook hiervoor kun je contact met ons opnemen.


€130,- p/m

SEO Strategie Plan

Eénmalig bedrag exclusief BTW


€400,-

SEO Uitvoeren

Wil je toch dat wij de SEO werkzaamheden in etappes of onderdelen van je SEO plan uitvoeren? Geen probleem!

Uurtarief is exclusief BTW.

€70,- p/u

Wil je ook dat je website beter gevonden wordt?

Contact informatie 

Serff Webdevelopment
Benedeneind NZ 342
3405 CB Benschop 

+31(0)6 12 39 21 52
info@serff.nl 

KvK: 51584263
BTW: NL175884730B01