Diensten

VOOR ELKE EXPERTISE OP HET GEBIED VAN WEBDEVELOPMENT HEBBEN WE DE JUISTE KENNIS IN HUIS ÉN IN ONS NETWERK.


Onze webdevelopers staan klaar om uw organisatie te ondersteunen door middel van de volgende diensten:

Tailor made

Serff Webdevelopment heeft veel ervaring met de realisatie van software op maat. Hierbij staat eenvoud en gebruiksvriendelijkheid centraal. Ons team analyseert het huidig proces met de klant en door gerichte vragen te stellen worden de doelen voor het nieuwe proces in kaart gebracht. In een ontwerp wordt alles tot in detail uitgewerkt en na goedkeuring van de klant kan het systeem ontwikkeld worden. 

Backend

Onze webdevelopers ontwikkelen softwareapplicaties met onder andere PHP. We kijken goed naar de schaalbaarheid en performance wanneer we de architectuur uitwerken. We hebben ervaring met web applicaties van kleine tot en met grote omvang en zijn in staat de wensen naar een stabiel en snel platform uit te werken.

Frontend

Tegenwoordig wordt de frontend van web apps veeleisender. Het belang van uitgebreide technische kennis is dus van groot belang geworden. Onze developers hebben ruime ervaring met diverse JavaScript frameworks en andere next generation technologieën. 

Mobile

Mobiele applicaties spelen inmiddels een grote rol in het moderne leven, en waarschijnlijk zal deze rol alleen maar groter worden. We kunnen de wensen op het gebied van mobile vertalen naar een krachtige app. Ook met hybride oplossingen weten wij onze weg te vinden. 

Devops

Een goede applicatie heeft een goede infrastructuur. We hebben de specialisten om iedere applicatie op de best presterende platformen te laten draaien. Tevens is Serff Webdevelopment bedreven in het gebruik van Agile Scrum en Continuous integration en Continuous delivery.  

Security

Al onze applicaties worden ontwikkeld met veiligheid als belangrijke focus. Onze experts zijn op de hoogte van de OWASP top 10 en implementeren alle methodieken om een veilige applicatie af te leveren. Tevens kunnen wij de applicatie grondig testen doormiddel van diverse penetration tests. 

Website onderhoud

Geen zorgen meer over je website onderhoud. Serff Webdevelopment heeft 4 onderhoudspakketten samengesteld waarmee je verzekerd bent van een "professioneel website onderhoud" op maat! 

SEO service module

Meten is weten! Onze specialisten monitoren uw applicaties op alle relevante SEO gebieden, zoals: Title tags, meta descriptions, snelheid, backlinks, organisch verkeer etc. 

Doe de gratis SEO website scan of lees meer over onze SEO service module.

Heb je een idee voor een website, wil je een webshop openen of maatwerk software laten ontwikkelen?

Contact informatie

Serff Webdevelopment
Benedeneind NZ 342
3405 CB Benschop

+31(0)6 12 39 21 52
info@serff.nl

KvK: 51584263
BTW: NL175884730B01